Stugorna

Vakna upp med havets bris på er privata veranda och känn doften av skog och frisk luft – här finns det plats för avkoppling.

Nu har vi 3 fina nybyggda stugor tillgängligt för uthyrning! De ligger 50m från restaurangen längs med båtbryggorna vid Tynderökanalen. I detta första skede finns det möjlighet att hyra dessa stugor fram till årsskiftet. För bokningar längre fram i tiden ber vi er hålla utkik när nya datum släpps!
Bokningar inför sommaren 2022 öppnar inte förens april 2022. 

Vardera stuga är utrustad för 5 gäster och hos oss ingår sänglinnen och handdukar. Sovrummen är inredda med en våningssäng med en 110cm bred underslaf, i badrummen finns dusch och toalett. Allrummet vetter mot kanalen och har ett fantastiskt ljusinsläpp. Där finns en bäddsoffa, köksbord och fullt utrustat pentry med spishäll, kylskåp, mikro, kaffebryggare och även porslin, glas, bestick, byttor, kastruller och stekpannor. Det bästa med stugan är den egna verandan som ligger i söderläge endast 2 meter från Tynderökanalen.

Ordinarie priser/natt

2 personer, 1200kr
3 personer, 1344kr
4 personer, 1472kr
5 personer, 1600kr

Barn under 15år bor gratis. 

Önskar ni boka en stuga? Vi använder oss av Booking.com, där hittar ni ytterligare information, bilder och tillgänglighet.